U bent hier:

home - actueel - pa en ma weer thuis
18 februari 2011

Pa en Ma weer thuis

Na 3 weken regelen, controleren en voorbereiden zijn mijn ouders gelukkig weer veilig thuis. Ze hebben genoten van alles wat we de afgelopen jaren gedaan hebben. Alles is weer eens een keertje nagelopen en veel mensen zijn bezocht die we de afgelopen jaren geholpen hebben.

Stuk voor stuk zijn ze dankbaar en blij.Gelukkig is bij de meesten de situatie onder controle. Het Ukwatte college is inmiddels een school met een redelijk niveau en een nieuw schoolhoofd. Al het studiemateriaal is up to date en de gebouwen zijn goed onderhouden.
Ook draagt de locale overheid een steentje bij. Ze waren enthousiast over ons werk op deze school.
 
De vele 1 op 1 projecten lopen goed. Nifla gaat steeds beter lopen en de diverse leerlingen die extra bijlessen krijgen op school presteren goed. De verschillende bouwprojecten die we gerealiseerd worden door de mensen netjes bij gehouden en de mensen die we geholpen hebben bij het generen van een inkomen kunnen goed overleven. Verder hebben Pa en Ma de dokterspost een voorschot van medicijnen gegeven en is er een gezin voorzien van een nieuwe naaimachine zodat ze in de toekomst zelf een inkomen kunnen genereren.