U bent hier:

home - actueel - sam geboren
14 december 2011

Sam geboren

Nou eindelijk is het dan zover……………het voortbestaan van Pa en Zoon is gegarandeerd. Onze Sam is vorig weekend geboren! Alles goed met moeder en kind. ( kreeg al een voorstel voor een nieuwe url: www.paenzoonenkleinzoonhelpen.nl )

 
Gisteren uitgebreid met Ruzain gesproken. Alles loopt en draait in Sri Lanka momenteel. Ruzain en zijn familie lopen trouw elk weekend alle gedane projecten af en kijken en controleren of alles nog goed gaat. Ook kijken ze om zich heen en horen mensen aan voor eventuele nieuwe projecten die wij in januari willen beoordelen en eventueel voorbereiden zodat in het voorjaar, als we weer daar zijn om uit te voeren, alles ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.
 
Ruzain is enorm trots dat hij zoveel voor ons en zijn dorpsgenoten kan betekenen en bedankt ons en jullie uitgebreid. Als we weer terug kijken naar het afgelopen jaar is het bijzonder om te zien dat onze kleine stichting weer zoveel voor elkaar heeft gekregen en eigenlijk alleen maar voorspoed heeft gekend. Wat in 2005 begon als een druppel op een gloeiende plaat, is in het plaatsje Gintota uitgegroeid tot een enorme zonnestraal. Op veelal alle plekken is stromend, schoon water en toiletvoorzieningen zijn enorm verbetert. Scholen zijn opgepimpt tot een acceptabel niveau en vele woon- leefomstandigheden zijn verbeterd (voor een compleet overzicht http://paenzoonhelpen.nl/projecten ).  Dit allemaal dankzij jullie ondersteuning.
 
In Nederland is het momenteel keihard werken om een en ander binnen te halen maar we blijven positief en succesvol. Pa en Ma gaan in januari naar Sri Lanka om een en ander voor te bereiden en om nieuwe projecten te beoordelen en te inventariseren welke middelen daar voor nodig zijn. Ikzelf ga in het voorjaar weer om alles uit te voeren. Jullie allemaal enorm bedankt voor alle ondersteuning. Geweldig. We wensen jullie mooie dagen toe en een enorm gezond 2012!
 
Namens een trotse Pa en Zoon nogmaals bedankt.